Diensten

Choose From our services

Ongeacht welke dienst u kiest van DivineCut, Rezo Cut, Olaplex treatment tot een lange behandeling van een kleuring, inbegrepen zit; advies , een "one of a kind Royal treatment" en een hulplijn die tot uw dienst staat! En andere extra's die u zelf mag komen ervaren.

Olaplex Treatment is inclusief wassen, knippen styling.
Divine Style, , Detox Hot Oil Treatment als behandeling zijn inclusief wassen en een voedende verzorging. U mag bij ons komen zoals u bent (afhankelijk van de gekozen behandeling), is er geen extra voorbereiding nodig zoals; zelf eerst wassen of geen producten erin.

Voor kleuringen bel ons voor meer info met betrekking tot de prijzen.

Als u komt om enkel te knippen, dan vragen we u om uw haar te “stylen” zoals u gewend bent, en het los te dragen in plaats van in een staart of dergelijke.

Om kwaliteit te bieden vragen wij u rekening te houden dat een behandeling al gauw ongeveer 2 uur in beslag kan nemen. De duur kan afhankelijk zijn van de behandeling, haartype, haareigenschappen en densiteit van het haar.

Wash n' go
co wash n' go

Uw haar wordt gewassen, met een shampoo of cowash, een voedende masker of leave-in conditioner, waarna u uw styling verder thuis kunt uitvoeren.

Divine Style

Met deze behandeling wordt uw haar gewassen, geconditioneerd, gehydrateerd en uw krullen gedefinieerd met de geschikte styling producten.

Divine Haarkleuring

Uw haar kleuren met Olaplex.
U kunt kiezen uit highlights, balayage of volledig kleuren.

Divine detox

Een zuiverende behandeling voor je haar en hoofdhuid, gevolgd door een verzorgende styling.

LogoMakr-3RioXN

Olaplex treatment

Een herstellende behandeling incl. knippen wassen, moisturizing, styling en drogen. Meest geschikt voor beschadigd haar.

Hot oil treatment

Een verzorgende, voedende behandeling met een mix van warme oliën, gevolgd door een Divine Style behandeling.

Wij zijn open op zondag !!!

Woensdag en zaterdag gesloten

Behandelingen in de kijker

RezoCut

Een exclusieve kniptechniek uit de Verenigde Staten, die body, balance & shape geeft aan uw krullen. Binnenkort is de RezoLites ook beschikbaar. Combineer de twee en u kapsel kan niet meer stuk!

Hair Make up (haarkeuring)

Graag een kleurtje in je haar, maar je haar is dun, kwetsbaar en breekt snel af bij een chemische kleuring?
Wees niet getreurd, met Hair Make Up heb je nu een kleuring met toevoeging van Olaplex. Dit zorgt ervoor dat de beschadiging die je normaal gesproken zou oplopen zeer beperkt blijft.

Hot oil treatment

Vermijd droge krullen! Een mix van enkelen warme oliën vol met de nodige voedingstoffen. Door regelmatig een Hot Oil Treatment te ondergaan zullen je krullen zachter gaan aanvoelen en meer hydratatie vasthouden. Met deze behandeling ga je niet alleen je krullen aandacht geven, maar ook je hoofdhuid!