Know Your Hair

Ontdek je haar structuur

Van je textuur houden begint met weten wat het speciaal maakt, hoe je ervoor moet zorgen en welke producten goed zijn voor de juiste verzorging. Jouw textuur is uniek. De term textuur omvat de identiteit van je haar en waar het binnen het textuurspectrum ligt: steil (T1), golvend (T2a-2c), gekruld (T3a-3c) of kinky (T4a-4c).

Haar dat van nature een los s-patroon heeft. (Type 2a-2c)

Golvende texturen kunnen fijne, medium of grove strengen hebben.

Gebogen

Golvende structuren kunnen worden geïdentificeerd door hun flexibele, losse golvende vorm, licht gebogen of spiraalvormig patroon. Het is niet super volumineus, maar is volumineuzer dan rechte texturen. Weet u niet zeker of u golvend haar heeft? Klik op ontdek je gekrulde textuur om erachter te komen!

Bij DivineCurls adviseren we u over welke verzorgingsproducten het best bij uw haartextuur passen.

Haar met een lus vormig of spiraalvormig s-patroon. (T3a-3c)

Krullende texturen kunnen fijne, middelgrote of grove strengen hebben.

Spiraalvormig

Krullende texturen kunnen worden geïdentificeerd aan de hand van hun drijvende, veerkrachtige spiralen, of ze nu los en groot zijn of klein en strak. Door de vele patronen is deze textuur  meer volumineuzer dan golvende of rechte texturen. Weet u niet zeker of u krullend haar heeft? Klik op ontdek je golvende of kinky textuur om erachter te komen!

 

Bij DivineCurls adviseren we u over welke verzorgingsproducten het best bij uw haartextuur past.

Haar met een coily s-patroon. (T4a-4c)

Kinky texturen kunnen fijne, medium of grove lokken hebben.

Coiling

Kinky texturen zijn te herkennen aan hun dichte, strak spiraalsgewijze spiralen of opgerolde, kinky krullen. Door zijn patroon is deze textuur verre weg de meest volumineuze textuur dan welke andere dan ook. En uitermate delicaat. Weet u niet zeker of uw textuur een gekruld of kinky patroon is? Klik op ontdek je  krullende textuur om erachter te komen!

Bij DivineCurls adviseren we u over welke verzorgingsproducten het best bij uw haartextuur passen.