About Me

It's All About My Story

I Love My Hair

Ik heb altijd van mijn haar gehouden, maar als kind heb je niet altijd al te veel te zeggen over wat er met je haar gebeurt.

Na jaren van chemische relaxen heb ik op mijn 17de dan ook besloten dat ik volledig “natural” ging! Nu tientalen jaren later is dat nog steeds het geval.

Ik had geen benul van de verschillende typen, CG methoden, haar eigenschappen en noem maar op. Het enige dat ik wist, was dat mijn haar een hele klus op zichzelf was. Het werkte niet mee en had zogezegd een eigen leven, hihihi. Het ging gebukt onder droogte, klitten, pluizigheid en los van welke type je hebt, geloof ik dat elke Curly wel hiervan kan meespreken.

Het kon toch niet zo zijn dat elke keer als ik mijn mooie krullen wilde tonen, het elke keer moest nat maken onder de douche, uitkammen en er tonnen conditioner en product in moest gebruiken!? Er moest een makkelijker en sneller manier van leven met krullen zijn, dan dit! Mijn krullen tonen zou met de tijd mee moeten gaan, en dus ‘Easy en low maintenance’ moeten zijn.

Ik moest alles zelf ontdekken en het was met vallen en opstaan.  Na vele kosten, moeite, uitproberen, uitzoeken en heel heel heel veel geduld heb ik haar waar ik trots op kan zijn.

Door mijn eigen persoonlijke “journey”, ben ik nu in staat om anderen te helpen in hun eigen ontdekking en verzorging van hun haar.

Ik durf mezelf dan ook een ervaren Krullenspecialist & Educator te noemen.

Het enige dat moeilijk te omarmen was, was “the shrinking!!!’

Andrélica

We Have Solutions and a future

Andrélica

Eigenaar

question, question mark, gold

Medewerker

question, question mark, gold

Stagaire

wij zijn open op zondag !!!

woensdag en zaterdag gesloten